Ką reiškia PoPo

PoPo  reiškia daugybę visokių dalykų. Štai Meksikoje yra vulkanas El Popo, o 1951 džiazistai Shorty Rogers ir Art Pepper išleido muzikinį albumą, pavadintą „Popo“, kur buvo ir daina, kuri taip vadinosi – „PoPo“. Popo vadinamas ir brazilų futbolininkas Adilson Ferreira de Souza, gimęs 1978, o taip pat ir 1975 gimęs Brazilijos boksininkas Acelino Freitas.

Pietų Afrikoje yra ir politikas – Popo Molefe. O neilgai Lietuvos kolonija pabuvęs Trinidadas ir Tobagas turėjo muzikantą Sundar Popo. Popo buvo ir vienas iš kompiuterinio žaidimo Ice Climber herojų. Ponas Popo (Mr. Popo) – vienas iš Dragon Ball manga komikso herojų. Kilimininkas ponas Popo – vienas iš herojų V.S. Naipaul romane „Migelio gatvė“.

Didysis Popo (Grand Popo) – tai mažas miestelis Mono departamente, pietvakarių Benine. Izta-Popo – nacionalinis Meksikos parkas, skiriantis Meksiko ir Pueblo valstijas. Mažasis Popo (Little Popo) – miestelis pietryčių Toge. O Te Popo – Taranaki vietovėje esanti gyvenvietė Šiaurinėje Saloje, Naujojoje Zelandijoje.

Dar keisčiau PoPo išsišifruoja amerikiečiams – Kalifornijoje policininkai, patruliuojantys pakrantes dviračiais, turi ant striukių nugaros užrašą „PO“, reiškiantį „Police Officer“. Kadangi paprastai tokie policininkai patruliuoja po du, tai apie 1980 šiems patruliams prigijo pavadinimas „PoPo“, o vėliau taip imti vadinti ir kiti policijos patruliai, taip pat ir visai kitose valstijose.

Štai tiek daug skirtingų PoPo versijų. O kas PoPo galėtų būti jums – tai tik jūs ir tegalit sugalvoti – ką padarysit, tuo ir bus. O mums – tai tiesiog įdomus anoniminis projektas, iš kurio, kaip tikimės, kažkas išaugs 🙂

Pasidalinkite mūsų straipsniu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+