Populiarumo rekordai

Vakar sumušėme visus savo visų laikų populiarumo rekordus. PoPo.lt blogus aplankė daugiau kone 26 tūkstančiai žmonių per vieną dieną. Ne šiaip puslapių perskaitymų, o išvis paskirų lankytojų. Tai labai daug. Mes gi tik maža kolektyvinė blogoferma.

Nenormaliai stiprus pikas prasidėjo po to, kai Lidžitos užrašai paskelbė straipsnį apie tuos, kas šaiposi iš Lidl pirkėjų.

Dabar jau galim pailsėti

Dabar jau galim pailsėti

Paskui prisidėjo dar Rokiškis Rabinovičius, kuris paskelbė straipsnį apie Lidl procesų valdymą. Kai kitą dieną dar paskelbė ir straipsnį apie tai, kad eilėje prie Lidl žmogus per valandą sutaupo tiek, kiek per valandą uždirba geras turčius, tai visiškai jau žmonių srautas pašėlo.

Rekordinių dienų būdavo ir anksčiau. Kartais, jei rekordinis kiekis plūsteldavo per kelias valandas, būdavo ir problemų. Anksčiau kartais didelius pikus sukeldavo Ingrida Šimonytė ir Remigijus Šimašius. Vakar bei užvakar taip pat turėjome problemų su srautu, tiesa, atrodo kad radome joms sprendimą – serverio našumą pavyko padidinti bent kelis kartus ir dabar jau laikomės gerai. Dabar jau greičiausiai be bėdų galėsime ir dar porą kartų didesnį rekordą atlaikyti.

Atsiprašome, jei ką nors sunervinome. Darom ką galim, mes nekalti, o jūs rašykit ir skaitykit.

Pasidalinkite mūsų straipsniu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+